Eerste samenwerking SILO en Mecanoo opgeleverd: Fontys R3 gebouw is geopend

Op donderdag 2 oktober is het gerenoveerde R3 gebouw aan de Fontys Rachelsmolen campus in Eindhoven officieel geopend. Mecanoo ontwierp de grondige renovatie van het gebouw dat in slechts zes maanden werd afgerond. SILO ontwikkelde de visuele identiteit van het gebouw, uitgewerkt in bewegwijzering en grafische en ruimtelijke toepassingen door het gehele gebouw.

Wat voorheen een gesloten gebouw was, verbindt R3 nu de campus met de stad door een grote transparante entree. Ontworpen als een inspirerende verticale campus, de grote verscheidenheid aan studiegebieden maakt de samenwerking door het hele gebouw heen makkelijk en voor de hand liggend. Particuliere studiezalen gelegen op de hogere verdiepingen bieden stillere werkruimten voor meer individuele studie.

Oppervlakte van het project bedraagt 8.000 m2.

Share dit bericht