SILO ontwerpt voor nieuwbouw Eurojust headquarters

Voor de nieuwbouw van het Eurojust hoofdkwartier aan de Johan de Wittlaan in Den Haag gaat SILO samenwerken met Mecanoo architecten voor de ontwikkeling van privacy-regulerende spatial graphics op alle kantoorvloeren. De nieuwbouw heeft een vloeroppervlak van 18.000m2 exclusief parking.

Eurojust is het justitieel agentschap van de Europese Unie, opgericht in 2002 en gevestigd in Den Haag. Ze ondersteunt de samenwerking tussen de gerechtelijke autoriteiten in de hele EU in de strijd tegen grensoverschrijdende zware criminaliteit. Dankzij Eurojust kunnen de nationale autoriteiten bijvoorbeeld gemakkelijker informatie uitwisselen, wederzijdse rechtshulp bieden en personen die verhoord moeten worden, uitleveren.

Beeld: Mecanoo Architecten

Share dit bericht