Samenwerking met Gispen en Mecanoo voor leeromgeving van de toekomst

Gispen en Mecanoo gaan een partnership aan om actief bij te dragen aan een hoger niveau van onderwijs voor iedereen. De twee toonaangevende bedrijven bundelen hun expertise om verbetering van het onderwijs voor iedereen mogelijk en toegankelijk te maken. Nog dit jaar zal een pilot-omgeving worden gelanceerd, waarin nieuwe concepten worden getest en verder ontwikkeld.

SILO adviseert binnen deze samenwerking op het gebied van positionering, branding en communicatie, en zal de komende jaren producten ontwikkelen ter ondersteuning en promotie van dit innovatieve project. Nog dit jaar zal een platform worden gelanceerd waarop iedereen de ontwikkelingen op de voet kan volgen, en wordt uitgenodigd mee te denken over de verdere doorontwikkeling en toepassing van de leeromgeving van de toekomst.

Paul Ketelaars, partner/architect Mecanoo: “Met de samenwerking verdiepen we bijvoorbeeld onze kennis over leeromgevingen waarin meerdere activiteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden, zonder dat deze ruimten generiek worden. Diversiteit, personalisatie en het specifieke doel van de verschillende activiteiten staan centraal. Leeromgevingen waar creativiteit, innovatie en identiteit alle ruimte krijgen, en waar studenten en docenten ideeën en inspiratie kunnen uitwisselen, bieden een basis voor een leven lang leren.”

Share dit bericht