GOUD voor SILO bij de European Design Awards 2015

SILO heeft een Gold European Design Award gewonnen voor de wayfinding en spatial identity van het ruimtelijke project Fontys R3, een eerste samenwerking van SILO met Mecanoo Architecten.

Op zaterdag 23 mei werden in Istanbul tijdens de jaarlijkse European Design Conference de European Design Awards uitgereikt. Met tien gouden awards, tien zilveren en elf bronzen prijzen, en in totaal nog zestien finalisten, voert Nederlands design de Europese landenranglijst aan. Van alle Nederlandse bureau’s is SILO overall aanvoerder met een totaal van zes goud, vijfmaal zilver, viermaal brons en Agency of the Year, sinds de start van de European Design Awards.

Bekijk de case via http://www.siloagency.com/case/fontys/economische/instituten

Share dit bericht