MoMA New York selecteert SILO voor onderzoek visuele identiteit

Het Museum of Modern Art (MoMA) in New York heeft SILO gevraagd potentiële oplossingen te onderzoeken voor vernieuwing en modernisering van de huidige merkstrategie en visuele identiteit. Het MoMA is het meest toonaangevende en invloedrijke museum voor moderne en hedendaagse kunst ter wereld.

Na een uitvoerige selectieprocedure werden in totaal vijf internationale creatieve bureau’s de opdracht gegeven, waaronder SILO als enig Nederlands bureau. Afgelopen augustus en september heeft SILO gewerkt aan een omvangrijk projectplan met visies op de schaal van evolutie tot revolutie. Eind september werden de resultaten door SILO gepresenteerd aan de MoMA directie in New York City.

Vraag naar dit inspirerende project.

Share dit bericht