Nieuw talent bij SILO

In de afgelopen maanden zijn vier nieuwe talenten gestart bij SILO!
Van links naar rechts:

Sean Jeronimus, senior front-end developer
Sean werkte voorheen bij PMS72 in Rotterdam voor websites zoals whatdesigncando.nl en connyjanssendanst.nl. Sean is een perfectionist. Hij houdt van spaghetti, maar niet in zijn code!

Steven van der Wel, cross disciplinair designer
Steven werkte voorheen bij Fabrique in Amsterdam, en stages bij Stout/Kramer en Raw Color. Hij heeft inmiddels veel ervaring op het gebied van print en digitale (scrum- en waterval) projecten zoals hij deed voor klanten zoals Allerhande, Cordaid, ING, Van Gogh Museum, Flexa en Dutch Design Week.

Annieka Bruyn van Rozenburg, office manager
Begin vorig jaar is Annieka het Silo-team komen versterken. Afgestudeerd als grafisch ontwerper met een voorliefde voor management en organisatie, past de rol van office manager haar perfect. Eerder werkte Annieka bij bureaus 75B in Rotterdam en Koeweiden Postma in Amsterdam.

Jeffrey Groot, senior account/projectmanager
Jeffrey werkte voorheen als projectmanager en communicatieadviseur bij o.a. Smidswater en VierVier. Naast account manager bij SILO is Jeffrey initiatiefnemer van PictureThis, een platform dat fotografie vanuit de hele wereld voor het voetlicht brengt middels tentoonstellingen en bijeenkomsten, met als thuisbasis het Fotomuseum Den Haag.

 

Share dit bericht