Dataflex en PostNL winnen European Design Award

SILO heeft tijdens het European Design Festival in Wenen twee Awards gewonnen. Het logosysteem dat we ontwikkelden voor Dataflex won een Bronze Award. De postzegels voor PostNL waarmee wetenschappelijke proeven kunnen worden uitgevoerd won een Silver Award.

Dataflex won Bronze in de categorie ‘Company Logo’. Dataflex ontwerpt en produceert ergonomische computerwerkplek accessoires. Het prijswinnende logosysteem verbeeldt de hoge mate van verstelbaarheid en flexibiliteit van de producten van Dataflex.

De wetenschappelijke proeven op postzegels won Silver. De postzegels zijn in samenwerking met Science Center NEMO uitgebracht. Ze nodigen kinderen uit om vijf verschillende wetenschappelijke proeven zelf uit te voeren, waarbij de uitkomst heel anders is dan verwacht.

Share dit bericht