Museum Boerhaave kiest SILO

SILO gaat voor Museum Boerhaave een nieuwe merkstrategie en visuele identiteit ontwikkelen.

Museum Boerhaave is het Rijksmuseum voor de geschiedenis van de wetenschap en de geneeskunde. The Times vermeldde Museum Boerhaave – als enig Nederlands erfgoedmuseum – in hun lijst met ‘50 Best Museums of the World’ en schreef: “This is one of the most important scientific and medical history collections in the world.”

Het museum is gehuisvest in het oude centrum van Leiden in een monumentaal pand uit 1440. Op dit moment wordt het voormalige kloostergebouw volledig gerenoveerd. Het museum gebruikt deze gelegenheid om de presentatie van de vaste collectie opnieuw in te richten, en tevens de merkpositionering te vernieuwen.

Museum Boerhaave koos voor SILO vanwege het goede begrip van het merk, de ervaring binnen de culturele sector en een helder plan van aanpak.

Share dit bericht