Aigency, het eerste uitzendbureau voor algoritmes

Artificial Intelligence (AI) gaat ons leven en werk radicaal veranderen. De winnaars van morgen zijn bedrijven die de grenzeloze mogelijkheden van AI weten te benutten. Tijd om aan de slag te gaan!

Jim Stolze lanceert vandaag in Japan het uitzendbureau Aigency, dat vraag en aanbod van kunstmatige intelligentie bij elkaar brengt. SILO werkt samen met deze startup aan een smart identity en online presence.

Stolze ziet dat bedrijven bakken met interessante data hebben, maar dat ze tegelijkertijd geen idee hebben wat ze ermee kunnen doen. Aan de andere kant heb je startups en studenten die zich bezighouden met AI en algoritmes, maar de belangen van bedrijven weer niet begrijpen. Die twee partijen koppelt Stolze met Aigency.

Bekijk de trailer:

Lees meer over dit nieuws:
RTL Z
EMERCE

 

Share dit bericht