Aan de slag voor Intrakoop

Silo is door Intrakoop gekozen voor het ontwikkelen van hun nieuwe identiteit en website. Intrakoop is dé coöperatieve inkooporganisatie voor de zorg. Meer dan 600 ziekenhuizen en zorgorganisaties met meer dan 7.000 locaties  maken gebruik van de kennis van Intrakoop op het gebied van energie, eten en drinken, medische hulpmiddelen, facilitaire dienstverlening en ICT.

Intrakoop is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die zich voortdurend inzet om de bedrijfsvoering van zijn leden te optimaliseren. Op die manier helpt Intrakoop met het drukken van zorgkosten en draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Onlangs sloot de organisatie voor 240 zorgverleners een groene-energiedeal met energieleverancier Eneco.

Silo is verheugd met deze samenwerking en verwacht een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. Rene Toneman: “In een aantal workshops hebben we de organisatie inmiddels beter leren kennen, en we staan te popelen verder te gaan met het creatieve proces.”

Binnenkort meer!

Share dit bericht