SILO genomineerd voor 4 ADCN awards

SILO is genomineerd voor 4 ADCN awards. De lampen, zoals de prijzen genoemd worden, zijn de Nederlandse vakprijzen voor creativiteit en craft in communicatie. We kregen twee nominaties voor ons werk voor het Zaans Medisch Centrum, één nominatie voor onze rebranding van Muziekgebouw aan ’t IJ en een voor de visuele identiteit die we creëerden voor het Delftse Prinsenkwartier

Het aantal inzendingen bij ADCN is met 20 procent gegroeid ten opzicht van 2016, met een sterke groei in met name Design en Craft (onder meer film, fotografie en illustratie). ADCN heeft ook veel nieuwe inzenders aangetrokken, met name digitale shops, craft studio’s en productiemaatschappijen. Het aantal nominaties is ten opzichte van het aantal inzendingen in verhouding gelijk gebleven.

In dit sterke en groeiende deelnemersveld is SILO trots om 4 nominaties binnen te halen. Op 13 april zal in Carré de uitslag bekend worden gemaakt.

 

 

Share dit bericht