SILO groeit: ontmoet onze nieuwe teamleden

In de afgelopen weken is het SILO team uitgebreid met maar liefst drie nieuwe leden. We verwelkomden Sietse, Tim en Ananta in ons midden. Tijd dus voor een kleine voorstelronde.

Sietse Veenman, Front end developer

Sietse studeerde af aan de Academie Minerva in Groningen. Veelzijdigheid is een begrip waarmee we Sietse best durven te omschrijven. Hij ontwikkelde zich na zijn opleiding zowel als ontwerper als developer en deed dat zowel freelance als in loondienst. Ook in zijn privéleven is Sietse van alle markten thuis. Zo is hij naast ontwerper en developer ook fotograaf en was hij skateboardleraar.

Tim Jozee, Digital Project Manager

Tim komt SILO versterken als Digital Project Manager. Als projectmanager én scrummaster werkte hij eerder bij Occhio en Red5. Tim past goed bij SILO omdat hij zelf ook veel praktische en technische kennis bezit; hij deed eerder hands on ervaring op als designer en front-end developer. Tim weet dus waarover hij praat als het gaat om ontwerp en techniek. Zijn combinatie van technische vaardigheden en organisatorisch talent maken van Tim iemand die goed in staat is om onze klanten te adviseren over wat mogelijk is binnen projecten. Hiernaast kan hij het niet laten om met innovatieve oplossingen te komen en houdt hij altijd de laatste trends in de gaten. Verder houdt Tim van gamen, wat er helaas alleen van komt als zijn vriendin niet thuis is. Verder is hij een grote gadget fan én fan van de Hofstad, waar hij dan ook woont. Waar dan? Nou midden in het centrum, op een steenworp afstand van SILO. Komt dat even goed uit!

Ananta Mulyono, trainee/ afstudeeronderzoek

Deze geboren Hagenaar studeert Communicatie en Multimedia Design aan de Haagsche Hogeschool.  Bij SILO werkt hij echter aan een Rotterdams project: Fitterdam. Dit project dat geïnitieerd is door SILO ontwerper Sjoerd Koopmans heeft tot doel om meer Rotterdammers aan het sporten te krijgen en zodoende het community gevoel in Rotterdamse wijken te versterken. Ananta onderzoekt op welke manier digitale middelen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Fitterdam. Eerder deed Ananta al ervaring op als Social Media Manager bij Fresh Bridge, als interaction intern bij Vruchtvlees en heeft hij met Pinnacle Productions zijn eigen onderneming gehad. Naast deze nu al kleurrijke carrière kun je bij Ananta ook terecht voor een heerlijke rijsttafel en tips over de beste Indische restaurants in Den Haag.

p.s. we hebben bij SILO geen dress code. Die overhemden zijn puur toeval.

Share dit bericht