Silo creëert optimale gebruikerservaring voor webshop van FuturumShop

FuturumShop is grootste online shop van Nederland voor wielrenners, mountainbikers, hardlopers, triatleten en outdoor sporters. Het bedrijf staat voor high end producten en goede service. Silo gaat helpen met een flinke verbetering van de gebruikerservaring en conversie van de webshop. Met onder meer de webshop van Centralpoint heeft Silo een trackrecord op dit gebied. Momenteel werkt SILO hard aan het creëeren van een optimale gebruikerservaring voor de webshop van FuturumShop. Dennis Flinterman: “Het is een mooie uitdaging om weer een webshop met zo’n groot en divers palet aan producten aan te pakken, na de grootste ICT leverancier van Nederland gaan we nu aan de slag met deze grote webshop in sportartikelen.”

FuturumShop

Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor wielrennen. Vanaf de oprichting in 1999 heeft het bedrijf een sterke focus op online. Inmiddels is Futurumshop internationaal actief, heeft drie fysieke winkels (clubs) en heeft met wielrenner Maarten Tjallingii een bekend ambassadeur.

“Futurumshop heeft voor Silo gekozen omdat we gezamenlijk optrekken in het designproces waardoor het echt onze eigen site wordt.” – Enno van Kampen, Futurumshop

Innovatie & Eigenheid

Futurumshop loopt voorop in innovatie en heeft een sterk karakter. Zo bezorgen ze zoveel mogelijk met fietskoeriers en leveren ze in veel steden al volgens same day delivery. Daarnaast heeft het merk ook een eigen kledinglijn in high-end active wear én bezit het fysieke clubs waar klanten niet alleen komen om fietsen, kleding of accessoires te kopen, maar ook kunnen  klussen aan hun fiets onder het genot van een koffie.

 

Share dit bericht