Silo gaat samenwerken met Albert Heijn

Silo gaat samenwerken met Albert Heijn. De supermarktgigant kwam in thuisbasis Zaandam in aanraking met het werk van Silo voor het Zaans Medisch Centrum en raakte geïnspireerd. De healing environment die Mecanoo architecten in samenwerking met Silo ontwierp wordt gezien als een sterk voorbeeld van hoe je een visie op gezondheid kunt doorvoeren in een ontwerpstrategie en realiseren in een omvangrijk bouwproject. 

Albert Heijn ontwikkelt in samenwerking met Interbuild een AH XL als onderdeel van het zorgcomplex in Zaandam. Silo gaat het supermarktconcern helpen met een nieuwe invulling voor de place branding van deze nieuwe locatie van het succesvolle Albert Heijn XL concept. Onder de titel ‘Vers uit de streek’ zullen een aantal locale versaanbieders deelnemen aan het AH XL concept.

ahxl_2_silo

René Toneman: “Eigenlijk gaat het hier om corporate storytelling. Het enorme succes van Albert Heijn is in Zaandam begonnen. We gaan het inspirerende verhaal van Albert Heijn op originele wijze vertellen, en leggen een connectie met de streek en haar bewoners.”

Share dit bericht