SILO levert Spatial Design voor vernieuwd hoofdkantoor Hoogheemraadschap van Delfland

SILO heeft, onder meer met Spatial Design, bijgedragen aan een omvangrijke renovatie in handen van Mecanoo Architecten. Aanleiding van de verbouwing was een strategische keuze van het Hoogheemraadschap van Delfland om zijn medewerkers meer te centreren op het hoofdkantoor. Eerder werkten zij nog meer verspreid op diverse locaties. De uitdaging was om het complex van gebouwen, bestaande uit zowel historische panden als moderne bouw, klaar te maken voor het huisvesten van een groter aantal medewerkers en samenwerking onder hen te stimuleren.  SILO creëerde daartoe door het hele complex creatieve elementen die zorgen voor sociale verbinding, uitnodigen tot gesprek of juist privacy bieden in een open-office omgeving.

Lees er meer over in onze case.

 

Share dit bericht