Nieuw talent bij SILO: Julian Baan

 

Op 4 september 2017 is Julian Baan gestart met zijn stage bij SILO. Op zijn eerste ochtend presenteerde hij het laatste project dat hij afrondde in het kader van zijn opleiding aan de Kunstacademie: een toolkit gevuld met spellen en interactieve elementen bedoelt voor kinderen met dyslectie. Spelenderwijs krijgen kinderen meer inzicht in hun begrip van taal, dat inzicht kan ze helpen om beter met hun dyslexie om te gaan.

 

img_6869

Julian is momenteel bezig met zijn laatste jaar aan de opleiding Graphic Design op ArtEZ, de Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Het is zijn ambitie om zich als grafisch ontwerper verder te ontwikkelen. Hij wilde graag stage lopen bij SILO omdat het portfolio van zowel Spatial en Digital Design als branding hem erg aansprak. Julian werkt veel met illustraties, motion graphics, fotografie en typografie. Bij SILO krijgt hij de kans om mee te werken aan diverse projecten voor onze klanten.

 

julian_baan_presentatie

 

 

 

Share dit bericht