SILO wint Red Dot Award voor Zaans Medisch Centrum

Vandaag mocht SILO in Berlijn de Red Dot Award in ontvangst nemen voor het ontwerp van een healing environment in het Zaans Medisch Centrum.

De Red Dot Awards zijn prijzen voor uitzonderlijk Communicatieontwerp. SILO won de award in de categorie Ruimtelijk Ontwerp en Oriëntatie. De jury ontving dit jaar meer dan 8000 inzendingen uit 50 landen. Namens SILO waren Sjanet Benschop en Jan Roelof de Vries aanwezig om de prijs tijdens de spectaculaire award show in het Berlijnse Konzerthaus in ontvangst te nemen. De Healing Environment omvat ruimtelijk ontwerp en bewegwijzering die zijn ontworpen met het doel om van het ziekenhuis een omgeving te maken waar het prettig verblijven is. Een omgeving die ook een optimale bijdrage levert aan het herstel van patiënten.

silo_zmc_50x70_4

Eerder ontving SILO voor dit werk voor het Zaans Medisch Centrum prijzen van de Art Directors Club of New York (ADC-awards), een Yellow Pencil van het Britse Design and Art Direction (D&AD) en diverse European Design Awards.

 

Share dit bericht