Nieuw gezicht voor grootste inkooporganisatie van de zorg

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Zo’n 550 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van haar diensten en inkoopoplossingen. Intrakoop contracteerde SILO voor onderzoek en ontwikkeling van een nieuwe merkstrategie en verdere professionalisering van de corporate identiteit. Deze week lanceren Intrakoop & SILO de nieuwe Intrakoop website.

 

Samen goede zorg betaalbaar maken

‘Samen goede zorg betaalbaar maken’, dat is de missie van Intrakoop. Ziekenhuizen en zorgorganisaties maken gebruik van de kennis van Intrakoop als het gaat om de inkoop van energie, eten & drinken, medische hulpmiddelen, facilitaire dienstverlening en ICT. Onlangs sloot de organisatie bijvoorbeeld voor 240 zorgverleners een groene-energiedeal met energieleverancier Eneco.

Deze onafhankelijk organisatie zonder winstoogmerk helpt haar leden bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Met bijna 60 jaar ervaring in de zorg is Intrakoop inmiddels veel meer dan een inkooporganisatie. Met kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt én het inkoopproces speelt Intrakoop een belangrijke rol als consultant voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

 

intrakoop_tablet_webdesign

Research & Development

“Intrakoop is echt een kennisgedreven organisatie. Daardoor kwam onze onderzoeksmatige manier van werken goed tot zijn recht in dit project.  Pas na uitvoerig onderzoek naar leden, gebruikers en leveranciers zijn we aan de slag gegaan. Dat zie je terug in het resultaat” aldus Dennis Flinterman van SILO.

Brenda de Beer, Communicatieadviseur Intrakoop: “De samenwerking met SILO was écht een verademing. We hebben een resultaat waar we trots op zijn en kijken ernaar uit om hier een vervolg aan te geven.”

Binnenkort meer informatie over dit project bij onze cases.

 

 

 

 

Share dit bericht