Nieuwe AH XL geopend in Zaandam

Op 6 december is in Zaandam de nieuwe Albert Heijn XL geopend. SILO is verantwoordelijk voor de place branding en dacht de strategie uit op het gebied van storytelling. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van het dit jaar eveneens nieuw opgeleverde zorgcomplex waar ook het Zaans Medisch Centrum deel van uit maakt. 

Albert Heijn had de wens om van deze vestiging iets bijzonders te maken. Zaandam is de plaats waar het voor Albert Heijn ooit begon, daarnaast maakt de supermarkt deel uit van een zorgcomplex. Dat maakt deze locatie bijzonder en een ideale plek om het verhaal van Albert Heijn te vertellen. In de nieuwe supermarkt is bijzondere aandacht voor verse producten en wordt de band met de Zaanstreek benadrukt. Onder de titel ‘Vers uit de streek’ nemen lokale versaanbieders deel aan dit nieuwe AH XL concept.

img_6056

René Toneman: “Het enorme succes van Albert Heijn is in Zaandam begonnen. De band tussen Albert Heijn en de Zaanstreek is nog steeds sterk, het hoofdkantoor ligt op een steenworp afstand. Met place branding laten we de rijke geschiedenis van Albert Heijn tot leven komen. De focus ligt daarbij op de kwaliteit van goed (en gezond) eten en drinken die we van Albert Heijn gewend zijn. Een uitstraling die goed past bij deze vestiging op een zorgcomplex.”

Het project wordt de komende weken verder ingevuld en opgeleverd. Binnenkort meer informatie in de case op onze website!

Share dit bericht