Rene Toneman in jury ADC Awards

Rene Toneman, creative director van SILO, maakt in februari deel uit van de vakjury Experiential Design van de 97e editie van de Art Directors Club (ADC) Awards in New York. Met een internationale groep van inspirerende creatieve leiders zal hij verantwoordelijk zijn voor het bekronen van werk dat voldoet aan de hoogste normen voor craft, design en innovatie wereldwijd.

Experiential Design draait om ontwerpen die je moet ervaren in plaats van slechts waar te nemen. De inzendingen zijn vaak technologisch innovatief en kunnen variëren van uitgebreide tentoonstellingen tot architectuur en interieurontwerp, van wayfinding tot placemaking en zelfs VR/AR-ervaringen. De ontwerpen die de beste en meest onvergetelijke zintuiglijke ervaring bieden, worden als winnaar aangewezen.

De internationaal toonaangevende ADC Awards worden al bijna een eeuw uitgereikt aan de beste projecten op het gebied van design, advertising en andere creatieve zakelijke dienstverlening. In 2017 was SILO een van de grote prijswinnaars van de ADC Awards, met twee ‘gold cubes’ en een Designism Cube voor Zaans Medisch Centrum.

De deadline om projecten in te sturen voor de ADC Awards is 31 januari 2018.

adc-gold-cube

Share dit bericht