Overflow brengt digitale ontwerpen tot leven

SILO heeft de merkidentiteit ontworpen voor Overflow, een nieuwe, gebruiksvriendelijke software voor ontwerpers. Met Overflow kunnen ze op een prachtige, snelle manier laten zien hoe je navigeert door websites en apps. Overflow is ontwikkeld door Proto.io en werd op 7 maart 2018 aangekondigd.

De merkidentiteit van Overflow is opgebouwd rond een logo met een speels karakter. De geanimeerde feedback van het logo ondersteunt de gebruikerservaring. Op deze manier positioneert Overflow zich echt als hulp voor ontwerpers.

Overflow laat ontwerpers om een eenvoudige manier de flow van websites of apps (de manier waarop je door het programma navigeert) delen met anderen. Het is nu vaak lastig om tijdens het ontwerpproces duidelijk aan opdrachtgevers en collega’s te laten zien hoe het uiteindelijke product zal werken voor gebruikers. Bestaande ontwerpprogramma’s hebben hier geen goede mogelijkheden voor. Overflow biedt een oplossing die er niet alleen voor zorgt dat de customer journey van begin tot eind helder is, maar ook dat het ontwerp er optimaal uitziet.

We hebben er zelf al mee mogen spelen en Overflow ziet er veelbelovend uit!

Lees meer over Overflow op Medium.

Share dit bericht