Nominatie ADCN Award voor merkidentiteit Rijksmuseum Boerhaave

SILO is genomineerd voor een ADCN Award 2018 met de merkidentiteit voor Rijksmuseum Boerhaave. De lampen, zoals de prijzen genoemd worden, zijn de Nederlandse vakprijzen voor creativiteit en craft in communicatiedesign.

SILO ontwikkelde voor Rijksmuseum Boerhaave een strategie en visuele identiteit die intrigeert en uitnodigt tot ontdekken. Het wetenschappelijke proces en het anders kijken worden verbeeld in visuele experimenten. 3D-software wordt gebruikt om een nieuw licht te werpen op klassieke thema’s en beelden te transformeren en te vervormen.

In 2017 won SILO twee bronzen lampen: voor de rebranding van het Muziekgebouw en voor de healing environment van Zaans Medisch Centrum.

De winnaars van de ADCN Awards 2018 worden op dinsdag 17 april 2018 bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in de Nationale Opera & Ballet in Amsterdam.

Share dit bericht