Silo tweemaal finalist ADC Awards

De merkidentiteit die SILO ontwikkelde voor Rijksmuseum Boerhaave is in twee categorieën finalist van de invloedrijke Art Directors Club (ADC) Awards in New York. De Cubes, zoals de prijzen genoemd worden, vormen al bijna honderd jaar de barometer van ontwikkeling en innovatie in de creatieve sector.

De strategie en visuele identiteit die SILO ontwikkelde intrigeert en nodigt uit tot ontdekken. Het wetenschappelijke proces en het anders kijken worden verbeeld in visuele experimenten. 3D-software wordt gebruikt om een nieuw licht te werpen op klassieke thema’s en beelden te transformeren en te vervormen.

Tijdens de vorige editie van de ADC Awards won SILO met Zaans Medisch Centrum twee gouden Cubes, en de prestigieuze Designism Cube. De ADC Designism Cube geldt als erkenning voor innovatie die maatschappelijke of politieke veranderingen bevordert.

De winnaars van de 97e editie van de ADC Awards worden op maandag 7 mei 2018 bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in New York. Het project is ook genomineerd voor de ADCN Awards.

adc-cubes

Share dit bericht