Silo ontwikkelt een nieuwe website voor visualizer Plomp

Plomp (voorheen Plompmozes) creëert originele high-end visualisaties en animaties die zorgen voor verwondering. SILO gaat aan de slag om een online platform te creëren waarop de impact van het werk van het bureau optimaal voor het voetlicht komt.

Stel je voor: een klimaatneutraal hotel op de poolcirkel, een indoor regenwoud in Dubai of een duurzame energie- en datahub. Dat is precies wat Plomp doet: het verbeelden van innovatieve toekomstige projecten en producten.

De visualisaties en animaties bieden een cinematografische ervaring. Met een ongewoon concept, authentieke art direction en bijvoorbeeld een paar Stormtroopers in de achtergrond zijn de visuals van Plomp onbetwist onalledaags te noemen. Het doel is een uitgesproken reactie uit te lokken in plaats stilzwijgende waardering.

Het bureau werkt voor befaamde internationale architectenbureaus zoals Snøhetta, Zaha Hadid Architects, KPF, UNStudio, Mithun en Will Alsop. Het werk van Plomp is gepubliceerd door onder meer CNN, The Independent, Architecture Digest, en Huffington Post.

De nieuwe website zal in de tweede helft van 2018 gelanceerd worden.

plomp-2000x1125

Rainforest Rosemont Hotel – Visualisatie door Plompmozes.

Share dit bericht