Wood Pencil voor Silo bij D&AD Awards in Londen

SILO heeft een Wood Pencil gewonnen voor het logo van Rijksmuseum Boerhaave. De bekendmaking van de prijzen vond plaats tijdens de D&AD Awards op donderdag 26 april 2018 in Londen.

De prestigieuze Britse awards voor Design and Art Direction (D&AD) worden sinds 1962 uitgereikt voor het allerbeste creatieve werk van het afgelopen jaar wereldwijd. Er zijn 28 categorieën, van Packaging tot Music Videos en van Book Design tot Digital Marketing. SILO won in de categorie Branding.

De veelzijdige visuele identiteit voor Rijksmuseum Boerhaave benadrukt onderzoek, experiment en de wetenschappelijke manier van kijken. Het robuuste logo bestaat uit twee wiskundige vormen: een rechthoek en een cirkel. In de ruimte waar de vormen oplappen vinden visuele experimenten plaats.

Wood pencil In 2017 werd de door SILO ontworpen healing environment voor Zaans Medisch Centrum bekroond met een Yellow Pencil.

Share dit bericht