Nieuw in team Silo: Sjoerd Oudman

In mei 2018 is Sjoerd Oudman gestart als Lead Developer bij SILO. Hij gaat werken aan verschillende online toepassingen, van high-traffic e-commerce platforms tot mobile apps en cross-over projecten. De komende tijd gaat hij aan de slag met de nieuwe website voor Plomp.

Sjoerd haalde zijn Bachelor of Arts aan de AKI in Enschede. Daarna gaf hij onder meer les aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en aan de basisopleiding van de HKU in Utrecht.

Hij heeft meer dan tien jaar ervaring als front-end developer en ontwerper. Freelance en bij onder meer Code in Delft en Ara Creative Agency in Rotterdam werkte hij voor zowel kleine organisaties als grote klanten. Met zijn multidisciplinaire achtergrond en onderzoekende houding, past Sjoerd perfect binnen het SILO-team.

Sjoerd woont al bijna 15 jaar in Rotterdam. In zijn vrije tijd werkt hij aan verschillende creatieve projecten en aan een app voor de uitwisseling van kennis en producten.

Share dit bericht