Sjoerd Koopmans keynote-spreker op Digital Deco Day

Sjoerd Koopmans, Design Lead bij SILO, zal de afsluitende keynote uitspreken tijdens Digitial Deco Day in het Evoluon in Eindhoven op woensdag 6 juni 2018.

Digitial Deco Day is een jaarlijks evenement over de groeiende mogelijkheden om onderdelen in het interieur digitaal te printen. De informatiedag wordt georganiseerd door Stylink en SignPro Benelux en heeft als doel de drempels tussen ontwerp en techniek weg te halen.

Deelnemers aan de dag worden geïnspireerd door de mogelijkheden om – onder regie van designers en interieurarchitecten – unieke interieurs te creëren. Digitale gereedschappen geven ontwerpers meer vrijheid, terwijl digitale druktechniek het mogelijk maakt voor maakbedrijven om tegen belangrijk lagere kosten maatwerk te leveren.

M01_Sjoerd_159

In zijn keynote, zal Sjoerd vertellen over de ontwikkeling van impactvolle ruimtelijke identiteiten. Door de mens centraal te stellen, bieden projecten zoals bijvoorbeeld Zaans Medisch Centrum en Hoogheemraadschap Delfland een unieke gebruikersbeleving. Door het vakmanschap van analoge illustraties te combineren met de nieuwste software tools ontstaan innovatieve ‘high-craft’ projecten.

Bezoek voor meer informatie de website van Digital Deco Day.

Share dit bericht