Rebranding Centralpoint onthuld

Op vrijdag 1 juni 2018 presenteerde Centralpoint haar nieuwe visuele identiteit, ontworpen door SILO. De nieuwe merkidentiteit benadrukt het centraal stellen van IT voor de klant.

Centralpoint is de nieuwe naam van Infotheek, Centralpoint.nl, Centralpoint.be en Scholten Awater. Door de integratie is een unieke organisatie ontstaan die de totale markt bedient: zowel het grootzakelijke als het publieke domein, het midden en klein zakelijke segment, en de ZZP’er.

IT-infrastructuur is de ruggengraat van veel bedrijven. Een IT-omgeving die feilloos werkt, zorgt ervoor dat medewerkers altijd en overal toegang hebben tot veilige data. Centralpoint ontzorgt bedrijven op het gebied van IT zodat zij zich kunnen focussen op het realiseren van hun strategische doelstellingen.

De uitdaging was een onderscheidende identiteit te ontwikkelen die tegelijkertijd zakelijke expertise en plezier uitstraalt. De oplossing van SILO plaatst een stip in het hart van het beeldmerk. Deze zorgt voor focus en onderstreept de missie van Centralpoint: professionals zorgeloos laten werken met de beste technologie.

Bekijke de volledige Centralpoint-case.

Share dit bericht