Vakwerk architecten lanceert nieuwe website

Vakwerk is een onderscheidend nieuw architectenbureau: ondernemend, toegankelijk, verantwoordelijk, bevlogen, onafhankelijk en zorgzaam. Het bureau heeft sinds kort een nieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door SILO.

Vakwerk stelt niet de gebouwen centraal, maar de waarde die ze creëren voor de gebruikers en de omgeving. Hoge kwaliteit in architectuur en techniek is hierbij vanzelfsprekend. Vakwerkers staan naast de opdrachtgever en tonen eigenaarschap. Door middel van de redactionele visuele identiteit gaat Vakwerk als vanzelf de dialoog aan.

De website maakt onderdeel uit van een communicatietoolkit die SILO voor Vakwerk ontwikkelde. De naam van het bureau vormt de basis voor een communicatiestijl die eenvoudig, krachtig, vriendelijk en inhoudelijk is.

Naast de website ontwierp SILO de visuele identiteit en de overige communicatiemiddelen. Ook hierbij draait het niet om de intrinsieke vorm of schoonheid, maar zorgt de manier waarop de stijl tot leven wordt gebracht voor impact.

Binnenkort staat de volledige case online.

Vakwerk architecten

Vakwerk is het bureau van Paul, Ellen en Francesco.

Share dit bericht