Dominique Ampe gestart als designer bij Silo

SILO groeit verder. In juni 2018 is Dominique Ampe het team komen versterken als designer. Ze zal aan de slag gaan met verrassende nieuwe visuele identiteiten, communicatiemiddelen voor opdrachtgevers als Stichting Nederlandse Veteranendag en ruimtelijke grafische toepassingen.

Dominique komt uit Antwerpen en studeerde in 2011 af als grafisch ontwerper aan AKV|St.Joost in Breda. Meteen na haar studie verhuisde ze naar Amsterdam om te werken bij ontwerpbureau Solar Initiative. Haar expertise ligt op de vlakken van identiteitsontwikkeling en editorial design.

In afgelopen paar jaar combineerde ze haar werk als freelance designer met een campagne om namens België deel te nemen aan het Olympische zeiltoernooi van Spelen in Rio de Janeiro. Tijdens deze periode zag ze de hele wereld en haalde ze alles uit haarzelf. Haar ervaring als topsporter geeft blijk van haar karakter: gedreven, nieuwsgierig en dol op uitdagingen.

Wil je Dominique’s collega worden? Bekijk onze vacatures.

Share dit bericht