Erik Mastebroek nieuwe accountmanager bij Silo

Sinds juli 2018 versterkt Erik Mastebroek het team van Silo als account manager. Met zijn jarenlange ervaring en inhoudelijke insteek zal hij zich gaan richten op duurzame klantrelaties van het bureau.

Erik was eerder werkzaam bij onder andere Total Design, KoeweidenPostma en Fabrique. Hij bouwde veel ervaring op in zijn werk voor grote klanten zoals Nationale-Nederlanden, TBI Holding, Staatsloterij, KPN, ANWB en alle mogelijke ministeries.

In zijn rol als accountmanager helpt Erik opdrachtgevers betere vragen te stellen en vervolgens ontwerpers om betere antwoorden te ontwikkelen. Geslaagde samenwerkingen en ogenschijnlijk simpele oplossingen maken hem blij. Merken laten communiceren is zijn terrein.

Erik woont in Voorburg met vrouw en drie dochters. Hij wielrent en loopt hard, maar nog liever combineert hij dit in een (cross)triatlon.

Share dit bericht