Silo en Mecanoo finalist Architizer A+ Awards

De samenwerking tussen Silo en Mecanoo voor het Zaans Medisch Centrum is één van de vijf finalisten in de categorie Architecture +Branding van de Architizer A+ Awards. Naast de vakjury, mag ook het publiek hun stem uitbrengen.

De missie van de Architizer A+ Awards is om de beste nieuwe architectuur en producten onder de aandacht te brengen. Het jaarlijkse award-programma wil de positieve impact van goed ontwerp op het dagelijks leven benadrukken.

In de categorie Architecture +Branding draait het om innovatieve vervlechting van merkervaring en architectuur. Voor het Zaans Medisch Centrum ontwikkelde Silo een subtiele identiteitslaag die de beleving van patiënten, bezoekers en medewerkers verrijkt. Het resultaat is een healing environment die de band van het ziekenhuis met de regio door middel van storytelling versterkt.

Het publiek kan tot 20 juli stemmen. De winnaars van zowel de juryprijs als de public vote worden op 30 juli 2018 bekend gemaakt. Eerder werd het Zaans Medisch Centrum bekroond met een People’s Choice Frame Award.

Share dit bericht