Silo breidt team uit met motion designer Robbert Klein

Eind juli 2018 is Robbert Klein begonnen als Senior Motion Designer bij Silo. Zijn expertise en ervaring vormen een waardevolle toevoeging aan het multidisciplinaire team van Silo.

Robbert studeerde Communicatie en Multimedia Design, met een minor in motion design. Na zijn studie werkte hij bij GuiltyPeople in Rotterdam.

Vanaf 2011 was hij als freelancer actief en specialiseerde hij zich verder in 3D-animatie en illustratie. Hij maakte producties voor onder meer Audi, Tegenlicht (VPRO), DWDD, Gazelle, HEMA, Ziggo en Boer zoekt Vrouw.

Bijzonder trots is Robbert op het project Spying on society wat hij samen met Henrik van Leeuwen op eigen initiatief ontwikkelde. Op basis van een lezing van Eben Moglen werd het verleden, heden en de toekomst van spionage verbeeld. Het project kwam tot stand op basis van uitgebreide research over spionagestrategieën en -technieken. De weergave van de  enigma-decoder klopt daarom exact met de real-time hoeveelheid rotaties per spoel.

Robbert woont samen met zijn vriendin in Oud Rijswijk. Hij is een fervent gamer, zowel digitaal als analoog en heeft een passie voor planten en reizen. Robbert ziet er naar uit om weer in teamverband toffe projecten te realiseren.

Share dit bericht