Silo maakt nieuwe online strategie en website voor KCAP

Silo gaat aan de slag voor KCAP, een toonaangevend internationaal ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp. De aangescherpte visie van het bureau wordt vertaald naar een krachtige online strategie en nieuwe website.

KCAP staat wereldwijd bekend om het ontwikkelen van duurzame stedelijke leefomgevingen, met gebouwen en publieke ruimtes die de stad verlevendigen en vernieuwen. De ontwerpen stimuleren sociale en ruimtelijke cohesie. Door flexibiliteit mee te ontwerpen wordt bovendien ingespeeld op de individuele behoeften van gebruikers en nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen in wonen, werken en recreëren.

Met een recente heroriëntatie gaat KCAP een nieuwe fase in. De ontwikkeling van een onderscheidende online strategie vormt daarbij een speerpunt. De nieuwe KCAP-website en strategie worden in de eerste helft van 2019 uitgerold.

Silo heeft in de afgelopen jaren veel samengewerkt met architecten, naast KCAP onder meer met Mecanoo, Kraaijvanger en Vakwerk. Binnenkort wordt is ook het nieuwe webplatform van visualizer Plomp gerealiseerd. Inzicht in de werkwijze van architecten en thema’s die in de sector spelen, helpt de juiste vragen te kunnen stellen tijdens het ontwikkelingsproces.

Share dit bericht