Rene Toneman jurylid Dutch Creativity Awards

Dutch Creativity Awards is de nieuwe naam voor de ADCN Awards, de belangrijkste prijs voor creativiteit en vakmanschap in de Nederlandse communicatiesector. Rene Toneman, creative director van Silo, treedt toe tot de vakjury die alle inzendingen gaat beoordelen.

Met de naamsverandering doet de organisatie recht aan de vervaging van disciplines in de sector. Ook zijn er dit jaar nieuwe categorien: ‘Culture’ en ‘Side-Project’. De laatste categorie is speciaal bedoeld voor projecten die ontwerpers uit eigen initiatief hebben opgezet.

De winnaars van de Dutch Creativity Awards ontvangen de iconische lamp. De award ceremony vindt plaats op donderdag 11 april 2019 als onderdeel van het eerste Dutch Creativity Festival.

Het insturen van projecten voor de Dutch Creativity Awards kan nog tot maandag 11 februari 2019.

Share dit bericht