Vroaam! 2014

Carrièredag voor creatieven

VROAAM! is de jaarlijkse landelijke carrièredag voor ontwerpers, fotografen en andere creatieven georganiseerd door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en de FotografenFederatie.

Ambitie

Op VROAAM! vind je als student, startende of meer ervaren creatief alles en iedereen die maar van enig belang kan zijn voor je carrière. Op het programma staan onder meer creative coaching en open portfolio besprekingen door ruim honderd beroemde creatieven, zakelijk speedadvies en een uitgebreide informatiemarkt. Het podium programma bevat workshops en presentaties, bomvol innovatie en inspiratie.

Actie

In de afgelopen jaren van pionieren en groeien kende VROAAM! vele gedaanten. Na vier edities is het evenement uitgegroeid naar een drukbezochte dag waar alle creatieven van Nederland – studenten, starters én seniors – inspiratie kunnen opdoen, iets kunnen meepikken van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en uiteraard kunnen netwerken.

SILO werd in aanloop naar de vijfde editie gevraagd voor de ontwikkeling van een duurzame consistente communicatie strategie: VROAAM! moet een sterk carrièremerk worden voor de creatieve industrie.

Op 31 januari 2014 vond de zesde editie van VROAAM! plaats, met inmiddels de tweede campagne die SILO voor VROAAM! ontwikkelde. ‘Innovate your creative career’ met trainingen, presentaties, inspiratietalks, ontmoetingen met vakgenoten en veel waardevol advies!

SILO ontwikkelde een campagne waarin belangrijke vragen of idealen van ontwerpers, fotografen of andere creatieven verbeeld worden. How can I design the path to my future? How can I capture people’s minds? How can I bring colour to people’s lives? De campagnebeelden werden samen met fotografe Anne Claire de Breij gerealiseerd.

Campagne middelen omvatten affiches, advertenties, programma’s, bewegwijzering, animaties, website en social media.

Share deze case