Vroaam! 2015

Carrièredag voor creatieven

VROAAM! is de jaarlijkse landelijke carrièredag voor creatieven, georganiseerd door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.

Ambitie

Op VROAAM! vind je als student, startende of meer ervaren creatief alles en iedereen die maar van enig belang kan zijn voor je carrière. VROAAM! 2015 richt zich op de identiteit van de creatief. Hoe beweeg je binnen je vakgebied, welke rol vul je in? Laat je inspireren door de vele sprekers van het podiumprogramma (On Stage), bespreek je portfolio met ervaren vakgenoten, win persoonlijk advies in bij diverse coaches en adviseurs of laat je informeren op verschillende terreinen op de infomarkt. Kortom genoeg om jouw rol als creatief te ontdekken. Kom naar VROAAM! 2015 en Take your position!

In de afgelopen jaren van pionieren en groeien kende VROAAM! vele gedaanten. Na inmiddels zes edities is het evenement uitgegroeid naar een drukbezochte dag waar alle creatieven van Nederland – studenten, starters én seniors – inspiratie opdoen, iets kunnen meepikken van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en uiteraard kunnen netwerken.

Actie

SILO werd in aanloop naar de vijfde editie in 2013 gevraagd voor de ontwikkeling van een duurzame consistente communicatie strategie: VROAAM! moet een sterk carrièremerk worden voor de creatieve industrie. Inmiddels is dit de derde campagne op rij.

VROAAM! 2015 heeft alles te maken met de rollen die je als creatief inneemt. Ben jij een einzelgänger of werk je liever in een wolfpack? Volg jij je brains of je gut-feeling? En ben jij meer gespecialiseerd of neem jij alle uitdagingen aan?

Veel creatieven zijn zich niet bewust van hun eigen rol in relatie tot hun werk, hun opdrachtgevers of hun creatieve carriere. SILO ontwikkelde een selectie aan tegengestelde eigenschappen, werkwijzen en opvattingen die je als creatief vormen.

Campagnemiddelen omvatten affiches, website, advertenties, programma’s, bewegwijzering, animaties en social media.

 

Share deze case