karres+brands

Website voor landschapsarchitecten

karres+brands is een toonaangevend, internationaal georiënteerd bureau voor landschapsarchitectuur. Het werk van karres+brands omvat alle schaalniveaus van het ruimtelijk ontwerp. Van gebiedsstrategieën en infrastructurele projecten tot parken en tuinen en van stedenbouwkundige opgaven tot productontwerp.

De designer als activator

Door de economische omstandigheden is voor landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen een nieuwe tijd aangebroken. Ruimtelijke programma’s zijn onzeker geworden. Deze nieuwe tijd zorgt voor een veranderende rol van de ontwerper waarbij een strategische en initiërende houding belangrijk is. De landschapsarchitect functioneert hierin steeds vaker als regisseur. Hierin werkt karres+brands samen met onder andere architecten, kunstenaars, sociologen, ecologen en technici.

Brand identity en website

SILO ontwikkelde een woordmerk en een heldere visuele stijl die ruimte geeft aan de vernieuwende en innovatieve concepten van karres+brands. De website is clean en gebruiksvriendelijk en geeft alle ruimte aan de indrukwekkende beelden. De cases worden op een verhalende manier gepresenteerd, zodat je als lezer een goed beeld krijgt van het vraagstuk en de gekozen oplossingsrichting.

kb_opeenstapeling

De site bevat modules voor het eenvoudig koppelen en plaatsen van beeld, videomateriaal en 3D beeldmateriaal. Via het content management systeem kan de redactie de website beheren en tevens gekoppelde e-mail nieuwsbrieven creëren.

Projectinfo

 • Opdrachtgever
  karres+brands
 • Jaar
  2016
 • Activiteiten
  Design
  Front-end development
  Back-end development

Meer info?

M10_Dennis_179

Dennis Flinterman
+31 (0)70 3856 946
+31 (0)6 429 027 54
dennis@siloagency.com

Share deze case