Silo is een human-centered creative agency met ideeën.

We combineren branding, design en interactie om verwachtingen te overtreffen. We creëren ontwerpoplossingen waar klanten en gebruikers blij van worden.

digital design
brand design
spatial design
human
experience

Human experience

In alles wat we doen staat de menselijke beleving centraal. We ontwerpen voor merken, digitale en ruimtelijke omgevingen.

Digital design

We combineren design, interactie en techniek om gebruikersbehoeften en business doelstellingen op elkaar te passen. We creëren ogenschijnlijk eenvoudige, elegante websites en applicaties.

Lees meer
Brand design

We ontwikkelen strategieën voor markten die zich razendsnel ontwikkelen en constant in beweging zijn. We ontwerpen onderscheidende merkidentiteiten die klaar zijn voor de digitale wereld.

Lees meer
Spatial design

Verbetering van ruimtelijke omgeving door bewegwijzering en grafische identiteit met als doel het gevoel van comfort, kwaliteit en veiligheid voor de gebruikers te verbeteren.

Lees meer

We werken voor grote internationale organisaties, visionaire startups, culturele en educatieve instituten, ambitieuze architecten, stedebouwkundigen en overheidsinstellingen. We werken samen met onze klanten om hun doelen verder te ontwikkelen en te laten groeien.

Ons multi-disciplinaire team bestaat uit getalenteerde en ambitieuze strategen, ontwerpers en developers en stelt ons in staat om uitdagingen vanuit veel verschillende perspectieven te benaderen. In ons werk streven we naar het behalen van meetbare doelstellingen, communicatieve impact en een positieve menselijke interactie.

M10_Dennis_179
Dennis Flinterman

Partner/managing director

m08_rene_198
Rene Toneman

Partner/creative director

Sjanet Benschop
Sjanet Benschop

Senior project leader

M06_Jorn_108
Jorn Dal

Senior designer

m02_merijn_640x640
Merijn van Velsen

Senior designer

Maaike de Laat
Maaike de Laat

Senior digital designer

Sjoerd Koopmans
Sjoerd Koopmans

Senior designer

M05_JR_145
Jan Roelof de Vries

Designer/animator

M04_Annieka_102
Annieka Bruyn van Rozenburg

Client services

m01_tim_065
Tim Jozee

Digital Project Manager

Jim Driesen
Jim Driesen

Communicatie /PR

m01_wouter_107
Wouter Kreischer

Front-end developer

Sietse Veenman
Sietse Veenman

Front-end developer

vvb_vgaalen
Vincent van Baar

Associate wayfinding director

Opdrachtgevers

Sinds 2008 werken we voor een breed scala aan opdrachtgevers; van start-ups, theaters, musea, educatieve instellingen en architecten tot overheden, fabrikanten, groothandels, e-tailers, retailers, media en technologiebedrijven.