Brand design: wat we doen

Merkstrategie

Ten eerste bekijken we wat je wilt bereiken met je organisatie, product of dienst. We helpen om je huidige positie en potentieel te analyseren. Samen bepalen we wat er gedaan moet worden (en waarom!) om je merk krachtig neer te zetten. We helpen je met het bepalen van merkessentie, visie, merkwaarden en positionering.

Merkidentiteit

Een sterke visuele en verbale identiteit weerspiegelt en versterkt de waarden en doelen van de gehele organisatie. Wij ontwikkelen eigenzinnige en dynamische identiteiten die zich kunnen aanpassen aan veranderende sectoren en situaties. Wij brengen je merk tot leven. We ontwerpen logo’s, huisstijlen, een tone of voice en fotografie die de eigenschappen van het merk zichtbaar en tastbaar maken.

Toepassingen

Een succesvolle identiteit vindt zichzelf steeds opnieuw uit en past zich aan aan elke situatie. Consistentie in het gebruik van een identiteit in alle toepassingen is onmisbaar voor maximale impact. Wij helpen dit proces te beheersen, zodat je verzekerd bent van een duurzame oplossing.