Digital design: wat we doen

Strategie

Allereerst definiëren we het doel dat u wilt bereiken voor uw merk, product of dienst. Wanneer is het project voor u een succes? We helpen met het analyseren van uw huidige positie en de potentiele kansen online. Samen bepalen we wat er moet gebeuren en waarom.

Research

We interviewen uw stakeholders en klanten om inzicht te krijgen in hun doelen. Dit inzicht helpt ons om prioriteiten toe te kennen aan features en KPI’s te definiëren. We gebruiken uw analyse tools en databases om erachter te komen hoe uw huidige website of applicatie wordt gebruikt; clicks, navigatie tijd, zoekopdrachten etc. Metrics kunnen verassende inzichten geven over het gebruikersgedrag die zelden naar voren komen in interviews.

Prototyping

We geloven dat het ontwikkelen van een succesvolle interactieve applicatie begint met een interactieve benadering van het design. Het heeft daarom onze voorkeur om al vroeg in het ontwerpproces een doorklikbaar prototype te maken dat we stapsgewijs door ontwikkelen tot het eindproduct.

UI design & front-end development

We leveren onze ontwerpen op als een volledige werkend, modulair en uitbreidbaar framework met templates, building blocks en een UI interface library. Uiteraard geheel responsive en getest.

Motion graphics

Bewegend beeld en animaties vormen een zeer krachtige en effectieve manier om uw publiek te inspireren. We zetten motion graphics zowel in voor het toevoegen van gedrag en persoonlijkheid aan uw merk (micro-interactions en branded animations), als voor storytelling (brand manifesto, corporate video, product uitleg).